HiTalento

Kundecase: TMC Nordic

Kundecase

TMC Nordic

Billig rekrutteringsløsning, øget kandidatpulje og bedre rekruttering gennem eget karrieremiljø og målrettet talentmarketing.

En verden af skønhed

Distributør af kosmetik brands i Norden

Eksperter indenfor skønhedsbrands

TMC Nordic er grundlagt i Danmark og distribuerer kosmetik i hele Norden. De er nogle af de dygtigste i branchen når det kommer til at brande og sælge både kendte og nye upcoming brands. De tilbyder, som distributør og partner, stærke koncepter og strategisk forretningsudvikling og det er deres ambition at levere høj service og sikre bæredygtig vækst for de brands de repræsentere.

“Det hele starter med vores forbrugerorienterede tankegang. Vi leverer på højeste niveau baseret på data, indsigt og erfaring med en sofistikeret digital platform, der skaber grundlaget for, at vores dygtige medarbejdere kan træffe de rigtige beslutninger i et komplekst marked.”

TMC Nordic har som virksomhed stort fokus på inklusion og mangfoldighed og byder alle køn, aldre, racer og etniciteter velkommen. De arbejder desuden på at reducere deres indvirkning på planeten ved at genbruge, eliminere overdrevent affald og reducere deres CO2-udledning.

Ufordringen

Vores samarbejde med TMC Nordic udsprang af et behov for flere relevante ansøgere at vælge imellem, og et håb om at beholde den enkelte medarbejder længere på sigt som kan spare tid og penge på nyansættelser. TMC Nordic ansætter i hele Norden og der er derfor mange rekrutterende ledere der skal have indsigt i processen og der skal kunne skabes et overblik over stillingerne til de enkelte afdelinger og lokationer.

Ressourcer

Meta

LinkedIn

Google 

Karrieremiljø

Opsætning af annonce i Meta

Resultat

Vi har formået at skabe et workflow for de mange interessenter hos TMC Nordic gennem vores system. Det har givet et bedre overblik for de rekrutterende leder og med den indbyggede AI i platformen der skaber resuméer af kandidaternes CV, kan de hurtigt danne sig et indtryk af ansøgerne og sparre tid i sidste ende.

Derudover har vi gennem vores datadrevne annoncering på META og LinkedIn tiltrukket flere relevante ansøgere til de åbne stillinger og dermed kunne levere en shortlist af højere kvalitet.

Industri

Skønhed og kosmetik

15-25

Ansættelser årligt

100%

Succes rate

30-60

dage

Time to hire

Klar til at løfte din rekruttering?

Sig farvel til komplicerede rekrutteringsprocesser og hej til effektivitet! HiTalento tager sig af alt det kedelige arbejde, så du kan fokusere på det, der er vigtigt; at shortliste, interviewe og ansætte.