HiTalento

Kundecase: Fenagy

Kundecase

Fenagy

Billig rekrutteringsløsning, øget kandidatpulje og bedre rekruttering gennem eget karrieremiljø og målrettet talentmarketing.

Naturlige kølemidler er fremtiden

Udvikler og producerer verdens mest visionære varme- og kølesystemer.

Bæredygtig, fleksibel og effektiv

Fenagy er en innovativ virksomhed der udvikler og producerer køle- og varmepumpesystemer baseret på naturlige kølemidler der ikke har skadelige effekter på miljø og klima.

Vi udvikler konstant nye løsninger og services, der spiller en aktiv rolle i fremtidens energisystemer, baseret på strøm fra vedvarende energikilder, såsom sol og vind. Det stiller store krav til elnettet og dermed også til elforbrugende enheder, som skal kunne reagere hurtigt – og det er præcis, hvad Fenagy-maskiner kan.

Hos Fenagy møder man en stor passion for det de laver og de værdsætter åbenhed og ærlighed, både når det kommer til kunder og samarbejdspartnere, men også når det kommer til deres medarbejdere.

Ufordringen

Hos Fenagy søger de ret specifikke stillinger på job, som de ofte oplevede forgæves rekruttering på. Formentlig var dette udfaldet fordi der er færre kandidater tilstede og de er sværere at nå. Stillinger som disse kræver som oftest specialiseret rekruttering, f.eks. via en headhunter, for at skaffe de rette kandidater.

Ressourcer

Meta

LinkedIn

Google 

Karrieremiljø

Opsætning af annonce i Meta

Fenagy Meta

Resultat

Hos Fenagy har det været optimeringen af annonceringen der har endt med at give bedre resultater.

Ved hjælp af datadrevent talent marketing oplever de nu, at der kommer flere ansøgere ad gangen på de forskellige stillinger, og de rammer nogle endnu bedre og mere relevante kandidater via META og LinkedIn end hidtil. Det har resulteret i hurtigere ansættelser og en markant lavere procent i forgæves rekrutteringsforsøg.

Industri

Maskinfremstilling

10-20

Ansættelser årligt

100%

Succes rate

30-60

dage

Time to hire

Klar til at løfte din rekruttering?

Sig farvel til komplicerede rekrutteringsprocesser og hej til effektivitet! HiTalento tager sig af alt det kedelige arbejde, så du kan fokusere på det, der er vigtigt; at shortliste, interviewe og ansætte.