HiTalento

Kundecase: Hemab

Kundecase

Hemab

Billig rekrutteringsløsning, øget kandidatpulje og bedre rekruttering gennem eget karrieremiljø og målrettet talentmarketing.

Forbedrer sundhedsvilkår globalt

Banebrydende inden for forebyggende behandlinger til mindre almindelige blødersygdomme.

Modstandsdygtige SAMMEN

Hemab vil nytænke standarden for pleje til patienter globalt. De er en innovativ biotekvirksomhed (i sin kliniske fase), der udvikler de første profylaktiske lægemidler til alvorlige blødersygdomme. Virksomheden har på rekordtid vækstet i medarbejdere og størrelse, og har hentet +1 milliard i finansiering.

”En blødning eller trombotisk hændelse kan ramme når som, fra en simpel menstruation til en rutinemæssig tandbehandling, og det kan forårsage symptomer så alvorlige, at når man når et hospital, kan det være for sent. Det er tid til at sikre, at hver patient med koagulationsforstyrrelser har den sikkerhed og ro i sindet, de fortjener.”

Hemab

Ufordringen

Biotech branchen er præget af enormt specifikke stillinger og en detaljegrad i erfaring, som gør målgruppen af relevante kandidater mindre. Hemab havde bruge for hjælp til globalt at ramme de rette profiler, både aktivt søgende og passive, samt et system der kunne skabe overblik over kvalifikationerne hos den enkelte.

Ressourcer

LinkedIn

Meta

Google 

Karrieremiljø

Opsætning af annonce i LinkedIn Campaign Manager

Hemab LinkedIn

Resultat

I dette tilfælde har LinkedIn været det primære virkemiddel til at skaffe de bedste kandidater til stillingerne hos Hemab.

Den type kandidater som Hemab gerne vil henvende sig til har typisk en meget detaljeret LinkedIn profil, som HiTalento med talent marketing og annoncering kan ramme ret præcist.

Ved hjælp af den indbyggede AI i systemet, kan de rekrutterende ledere hurtigt aflæse kandidaternes kvalifikationer og vurdere hvorvidt de er relevante eller ej.

Industri

Bioteknologi

10-20

Ansættelser årligt

96%

Succes rate

45-70

dage

Time to hire

Klar til at løfte din rekruttering?

Sig farvel til komplicerede rekrutteringsprocesser og hej til effektivitet! HiTalento tager sig af alt det kedelige arbejde, så du kan fokusere på det, der er vigtigt; at shortliste, interviewe og ansætte.